Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Έχασε τις ευκαιρίες και μοιράστηκε βαθμούς με τον ΟΦΗ ο Άρης

undefined
Ισόπαλος με 1-1- αναδείχθηκε ο Άρης στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική της Superleague, παρά τις τεράστιες ευκαιρίες που είχε για να κερδίσει το ματς.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγάλες ευκαιρίες, είχαν δυο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι, ενώ ο Σωτηρίου
του ΟΦΗ σταμάτησε αρκετές φορές τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο έβαλε δύσκολα στο Άρη και μάλιστα προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Μεγιάδο.
Ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε και αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Μαρτίνεζ νωρίς στο παιχνίδι και την ευκαιρία του Ντιγκινί μετά από λάθος των αμυντικών του ΟΦΗ, δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν με τον ΟΦΗ να μένει σε παθητικό ρόλο.
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Ντιγκινί ο οποίος αστόχησε σε πέναλτι. Τελικά το κατάφεραν στο 69ο με τον Σάσα. Η πίεση συνεχίστηκε από τους γηπεδούχους που είχαν φάσεις και ευκαιρίες για το 2-1 αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν είτε λόγω ατυχίας, είτε λόγω του εξαιρετικού Σωτηρίου.
Οι συνθέσεις:
Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Ντιγκινί (86’ Γιουνές), Φετφατζίδης (80’ Τόνσο), Ιντέγε.
ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (71’ Σάσι), Μεγιάδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (89’ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου