Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη Ιβιτς

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΕΚ: Ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη ΙβιτςΧθες βράδυ ο «Τίγρης» είχε συνάντηση με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή και έδωσαν τα χέρια. Ετσι, πριν
από λίγο η Ενωση ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Ιβιτς μέχρι το 2021 με οψιόν ανανέωσης για ακόμη δύο χρόνια. Ετσι, η ΑΕΚ κάλυψε το κενό στην θέση του τεχνικού διευθυντή, μόλις 1,5 ημέρα μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Μάλιστα, ο Ιβιτς θα είναι και στο ταξίδι της ομάδας στην Τραπεζούντα για το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης. O Σέρβος είχε το ίδιο πόστο στην ΑΕΚ και επί των ημερών του Ντέμη Νικολαϊδη, από το καλοκαίρι του 2004 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2007.

Η ανακοίνωση για Ιβιτς
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

Ετσι, είναι ο 4ος τεχνικός διευθυντής στην εποχή της επιστροφής Μελισσανίδη στο κλαμπ. Μετά τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στην πρόσληψη προπονητή, με τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι η Νο1 επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου