Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Άνω-κάτω η Χαριλάου Τρικούπη από την παραίτηση Καρανικόλα και τις αιχμές κατά Χρηστίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Χαριλάου Τρικούπη Καρανικόλα ΧρηστίδηΤον εκπρόσωπο Τύπου δείχνουν συνεργάτες του αναπληρωτή εκπροσώπου ως υπεύθυνου για την “καρατόμηση” του. “Ήταν λάθος” δεν
έθεσε βέτο ο Χρηστίδης, δεν μπορούσαμε να έχουμε δυο εκπροσώπους Τύπου” υπογραμμίζουν στελέχη του ΚΙΝΑΛ.
Έντονες κόντρες στο παρασκήνιο προκάλεσε η παραίτηση-απομάκρυνση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Σπύρου Καρανικόλα και τα όσα δημοσίευσε χθες επί του θέματος η στήλη.
Συνεργάτες του Σπύρου Καρανικόλα -ο ίδιος σιωπά και σε όσους τηλεφωνούν, δηλώνει πως δεν μιλάει και δεν έχει καμιά διάθεση σύγκρουσης με το ΚΙΝΑΛ- παρουσιάζουν ως εξής τα γεγονότα:
Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο και του είπε πως λόγω της πολύ καλής παρουσίας που έχει στα μέσα ενημέρωσης και το επίπεδό του θέλει να τον αναβαθμίσει και θα τον προτείνει (θα τον ορίσει) εκπρόσωπο Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Θα είναι αυτός που θα έχει τις επαφές της ΚΟ και αυτός που θα κάνει τις δηλώσεις εκ μέρους της ΚΟ στο περιστύλιο της Βουλής. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά να τη διευκολύνει στις εκλογές και να μεταφερθεί από τον Νότιο Τομέα όπου ήταν υποψήφιος- και θα έπρεπε να πάει ο Θ. Παπαθεοδώρου που θα έφευγε από την Αχαΐα, επειδή εκεί θα έβαζε υποψηφιότητα ο Γιώργος Παπανδρέου- και να πάει στην Α΄ Αθηνών, όπου σημειωτέον βγήκε δεύτερος, μετά τον Κώστα Σκανδαλίδη!
Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση για την αναδιάταξη του επικοινωνιακού επιτελείου, ο Σπ. Καρανικόλας επισκέφθηκε τον νέο υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκο, όπου συμφώνησαν και στην ανακοίνωση που ο Σπ. Καρανικόλας θα οριζόταν εκπρόσωπος Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Λίγο αργότερα, όμως, ο Κυριάκος Κυριάκος του τηλεφώνησε και του είπε πως δυστυχώς δεν θα είναι εκπρόσωπος Τύπου, αλλά “υπεύθυνος επικοινωνίας του κοινοβουλευτικού έργου”. Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος το αρνήθηκε, θεωρώντας το -και σωστά- ως υποβάθμιση και έμεινε εκτός επικοινωνιακού επιτελείου. Μια ημέρα μετά, στενός συνεργάτης της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ τον ενημέρωσε ότι “κόπηκε” λόγω “βέτο” που έθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης.

news247.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου