Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

"Αυτοκτόνησε" ο Άρης και ηττήθηκε από την ΑΕΛ με απίθανη ανατροπή

undefinedΣε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 2-3 με
ανατροπή από την ΑΕΛ, για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν νωρίς με 2-0, όμως ισοφαρίστηκαν άμεσα και στο δεύτερο μέρος βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Τόλη Τερζή έχασε πολλές ευκαιρίες, έχοντας και δύο δοκάρια, όμως δεν κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσα.
Ο αγώνας είχε δραματικό φινάλε, με τον διαιτητή Σκουλά να δίνει πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 97΄! Ωστόσο, πήρε πίσω την απόφασή του βλέποντας το VAR, καθώς έδωσε επιθετικό φάουλ του Ρόουζ στον Μόρα στο ξεκίνημα της φάσης.
Με το σημερινό αποτέλεσμα, οι Λαρισαίοι προσπέρασαν τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία (7-5), με τον Άρη να γνωρίζει την πρώτη του ήττα με τον Τερζή στον πάγκο, έπειτα από τα δύο θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Ο Άρης είχε πολλούς μοιραίους επιθετικά, καθώς έχασε τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πλήρωσε τα πολύ σοβαρά αμυντικά του λάθη. Η ΑΕΛ είχε μεγάλους πρωταγωνιστές τον Ουάρντα (μία ασίστ και νικητήριο γκολ ανατροπής), τον τερματοφύλακά της Κρίστινσον που έβγαζε... τα πάντα και τον Νούνιτς που με δύο γκολ ισοφάρισε άμεσα, απαντώντας στο γρήγορο προβάδισμα που πήρε νωρίς ο Άρης. 
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Βέλεθ στο 10΄ και το αφιέρωσαν στον τραυματία και χειρουργημένο Κουέστα. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Γκάμα. 
Η ΑΕΛ, όμως, δεν πτοήθηκε και μείωσε με γκολ του Νούνιτς στο 20΄. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς και ισοφάρισαν στο 33΄ με τον ίδιο σκόρερ. 
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης πίεζε συνεχώς και είχε σπουδαίες φάσεις, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Στο 69ο λεπτό υπήρχε ένας σοκαριστικός τραυματισμός τρομάζοντας άπαντες στο γήπεδοκ. Ο Σεσέροβιτς έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αναίσθητος, ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας, με το ιατρικό επιτελείο να μπαίνει άμεσα μέσα και να λαμβάνει τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς ο παίκτης της ΑΕΛ συνήλθε άμεσα, κερδίζοντας και το χειροκρότημα των φιλάθλων, σε μία όμορφη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου