Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Εννέα νέες εγκρίσεις στον β' κύκλο του "Ερευνώ- Δημιουργώ- Καινοτομώ"

Αποτέλεσμα εικόνας για Εννέα νέες εγκρίσεις στον β' κύκλο του "Ερευνώ- Δημιουργώ- Καινοτομώ"Δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ (espa.gr) ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών
δικαιούχων της Παρέμβασης ΙΙΙ «Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων» του Β' κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ».
Σύμφωνα με την απόφαση αναφέρονται μεταξύ άλλων, τα εξής:
- Η κατάρτιση του προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων της Παρέμβασης ΙΙΙ με 9 εγκεκριμένες αιτήσεις χρηματοδότησης ερευνητικών έργων, με συνολικό αιτούμενο και επιχορηγούμενο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 3.393.528,29 ευρώ, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη αυξημένη κατά 20%. Οι δυνητικοί δικαιούχοι του προσωρινού καταλόγου των 9 ερευνητικών έργων θα πρέπει να υποβάλουν το αργότερο έως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
- Η απόρριψη ως μη επιλέξιμων 14 αιτήσεων χρηματοδότησης ερευνητικών έργων, με συνολικό αιτούμενο προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 6.715.987,16 ευρώ, τα οποία κατά την αξιολόγηση κρίνονται μη επιλέξιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου