Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

“Τον Ιανουάριο οι Κινέζοι μπαίνουν στον Άρη και ενεργοποιούνται…”!!

Η προσπάθεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη για επέκταση δραστηριοτήτων του στην Κίνα, έχει φέρει τα πρώτα σημάδια της επιτυχίας…

Ήρθαν οι Κινέζοι στη Θεσσαλονίκη τρεις φορές, πήγε άλλες τόσες στην Κίνα ο κ. Καρυπίδης και ήδη υπάρχει προσυμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, για να αρχίσει η δουλειά από τώρα πλέον και να στέλνει ελληνικά προϊόντα στην Κίνα.
Όμως, τα επιμελητήρια της Θεσσαλονίκης, είναι πλήρως ενημερωμένα για την επένδυση που θα γίνει στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη από τους Κινέζους της Ντονγκουάν και έτσι αυτό που λένε πλέον στο επιμελητήριο, είναι: “Οι Κινέζοι έρχονται μέχρι τον Ιανουάριο και μπαίνουν στον Άρη, με τη μορφή χορηγίας, ενώ θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη.
Η επένδυση των Κινέζων θα γίνει στο “Κλ. Βικελίδης” με την κατασκευαστική τους εμπειρία. Περισσότερα προφανώς θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων μηνών, ενώ θα παρουσιαστεί και όλο το πλάνο της επένδυσης.
Όταν φυσικά το πετύχει αυτό ο κ. Καρυπίδης θα έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Άρη, γιατί δεν θα μπορούσε άλλος πρόεδρος να το πετύχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου