Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Χαριλάου Τρικούπη: Ο Παύλος Γερουλάνος υπονομεύει την παράταξη

Χαριλάου Τρικούπη: Ο Παύλος Γερουλάνος υπονομεύει την παράταξηΡόλο υπονομευτή της παράταξης «χρεώνει» η Χαριλάου Τρικούπη στον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος
προωθεί τη συγκέντρωση υπογραφών από στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ που συμφωνούν με το ψήφισμά του.
«Το Συνέδριο είναι και καταστατικό και νόμιμο, πράγμα το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Παύλος Γερουλάνος», λένε κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας σφοδρή επίθεση στο κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητεί ανοιχτά τις διαδικασίες, αντιπροτείνοντας ένα ανοιχτό Συνέδριο με εκλεγμένους Συνέδρους που θα αποφασίσει για την στρατηγική του κόμματος και θα γίνει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.
Οι ίδιοι κύκλοι, συνεχίζοντας να εξαπολύουν πυρά στον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας, εκτιμούν με νόημα ότι αν και γνωρίζει καλά ο κ. Γερουλάνος ότι είναι καταστατικές και νόμιμες οι διαδικασίες «λειτουργεί υπονομευτικά, όπως κάνει και προς τις εκλογές της ΚΕΔΕ». Η Χαριλάου Τρικούπη δια των συγκεκριμένων κύκλων υποστηρίζει ότι ο κ. Γερουλάνος αποσύροντας αιφνιδιαστικά την υποψηφιότητά του για το Προεδρείο της ΚΕΔΕ υπονόμευσε επί της ουσίας και τις πρόσφατες εκλογές Δημάρχων της παράταξης στην Αττική (ΠΕΔΑ).-Από την πλευρά του ο κ. Γερουλάνος απευθύνει κάλεσμα υποστήριξης με υπογραφές του ψηφίσματος, το οποίο και θα καταθέσει στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα: «Στο συνέδριο "παρωδία" απαντάμε με ψήφισμα για δημοκρατικό συνέδριο. Το ψήφισμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη που στηρίζει τη διεξαγωγή ανοικτού δημοκρατικού Συνεδρίου στο ΠΑΣΟΚ και ενδιαφέρεται για την Αναγέννηση του Προοδευτικού χώρου.
Στους Σύνεδρους που αντιδρούν στο συνέδριο "παρωδία", αλλά και όσους και όσες δεν μένουν αδιάφοροι μπροστά σε μη δημοκρατικές διαδικασίες και ενδιαφέρονται για την ανασύσταση του κεντροαριστερού χώρου. 
Όποια και όποιος επιθυμεί να στηρίξει το ψήφισμα αυτό μπορεί να αποστείλει σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimokratia.pasok@gmail.com αναγράφοντας όνομα, επίθετο, όνομα πατρός και ιδιότητα (1.σύνεδρος στο επικείμενο Συνέδριο ή 2. μέλος/ φίλος ΠΑΣΟΚ)». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου