Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Παπαχρήστος για ΚΙΝΑΛ: Είναι σε καθολικό vertigo από πάνω προς τα κάτω, κολλημένο στο 5,7%

Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαχρήστος για ΚΙΝΑΛΣυγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει στο άρθρό του υπό τον τίτλο «Πράσινο
Vertigo», ότι το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε καθολικό vertigo, όντας κολλημένο στο 5,7%.

 «Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ», ξεκινά ο Γιώργος Παπαχρήστος και συνεχίζει: «Είναι και του καραβοτσακισμένου ΚΙΝΑΛ. Του οποίου η αντιπολίτευση είναι κάτι μεταξύ «βαδίζω και παραμιλώ» και «αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι», με αποτέλεσμα αυτό το καθολικό vertigo να διατρέχει το κόμμα από πάνω προς τα κάτω. Προσοχή παρακαλώ στα μηνύματα που προκύπτουν από τις σχετικές έρευνες της κοινής γνώμης: ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απώλειες της τάξεως των 12 μονάδων, το ΚΙΝΑΛ είναι κολλημένο στο 5,7%!»

 Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει: «Τουλάχιστον όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να εισπράξει κάτι από τις βαριές απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους έξι- εξίμιση μήνες που λέγαμε και που κυβερνάει η Δεξιά, αλλά έχει χάσει και δυο μονάδες από το ποσοστό που είχε συγκεντρώσει στις εκλογές του περασμένου Ιουλίου». 

Και κατέληξε: «Αν έχει καμία εξήγηση ο φίλος μου ο Χρήστος Πρωτόπαππας, εκτός από το να κυνηγάει μάγισσες όταν δεν αμολαέι αϊτό, εδώ είμαι να τον φιλοξενήσω...»
TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου