Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα»H αλήθεια είναι ότι δεν θεωρώ μείζον το όνομα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην υπάρχει η λέξη συμμαχία. Θα προτιμούσα τη λέξη "συσπείρωση". Και είμαι πιο θετικός στον προσδιορισμό "πράσινη", αντί του προοδευτική. Επίσης δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα με την εγγραφή νέων μελών και ότι δεν τα βρίσκουν με τα παλιά μέλη. 

Για τα οργανωτικά, έχω να πω ότι οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να βρίσκουν ισορροπίες και να υπαρχουν και οργανωτικά και πολιτικά στελέχη» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μια απάντηση που είχε δώσει σε παλαιότερη εκδήλωση αναφορικά με την αριστερή του ταυτότητα επαναλαμβάνοντας: «Ένας αριστερός πάντα προσπαθεί να μη χάσει αριστερή ταυτότητα, γιατί το σύστημα θέλει να τον πάει πιο δεξιά».

«Το όνομα δεν χρειάζεται να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι. Είμαι υπέρ της διατήρησης του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ αλλά αν πρέπει να υπάρξει προσθήκη τότε αυτή πρέπει να εκφράζει τον πλούτο των συμμαχιών και να μην υπάρχει μονομέρεια. 

Δεν μπορούμε να έχουμε μέλη δύο ταχυτήτων. Άρα τίθεται θέμα αυτοπρόσωπης παρουσίας των μελών. Πρέπει να παίρνουν μέρος στις διαδικασίες αλλιώς θα υπάρξει αποθέωση των μηχανισμών» τόνισε από την πλευρά του το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Πάνος Λάμπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου