Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Ο Αλέξης παίρνει το όπλο του-Εξωστρέφεια και μηνύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα παρουσιάζει το αναθεωρημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι». Ξεκινά περιοδείες, παρόν στη Βουλή στη συζήτηση για τον Παπαγγελόπουλο. Τη Δευτέρα συνομιλεί με νέους, ενώ με συνέντευξή του που είναι προγραμματισμένη για την «Αυγή της Κυριακής» επιδιώκει να αντιμετωπίσει την εσωστρέφεια.


Στην αντεπίθεση περνάει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα, με σειρά κινήσεων που αποφάσισε το προηγούμενο διάστημα, καθώς το ενδεχόμενο εκλογών για το καλοκαίρι δύσκολα κρύβεται από το Μέγαρο Μαξίμου, η κατάσταση στην οικονομία δείχνει ότι θα είναι τραγική το επόμενο διάστημα, ενώ και η εσωστρέφεια επέστρεψε στην Κουμουνδούρου τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το πλαίσιο που θα κινηθεί και την αντιπολιτευτική του τακτική σε συνέντευξη που ήταν προγραμματισμένη στην «Αυγή της Κυριακής». Με την παρέμβασή του αυτή, μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας θα έστελνε και εσωκομματικό μήνυμα ζητώντας εξωστρέφεια, ενώ άγνωστο είναι αν τελικά θα «φωτογράφιζε» και συγκεκριμένα στελέχη, που πρωταγωνιστούν στην εσωστρέφεια που εμφανώς παρατηρείται στην Κουμουνδούρου όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Ο Αλέξης Τσίπρας:
Τις επόμενες ημέρες, πιθανόν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, θα παρουσιάσει το αναθεωρημένο πρόγραμμα του κόμματος «Μένουμε Όρθιοι», με νέες συγκεκριμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να μην βαθύνει περισσότερο η κρίση και να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ύφεσης.
Τη Δευτέρα θα συνομιλήσει με νέους και νέες για τα κυρίαρχα ζητήματα της επικαιρότητας που διαμορφώνονται στη χώρα, ενισχύοντας, όπως λένε συνεργάτες του, την αδιαμεσολάβητη επαφή με τους πολίτες και εγκαινιάζοντας το πρώτο live event της πλατφόρμας iSYRIZA.
Την Τρίτη αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή στη συζήτηση στη Βουλή για την Προανακριτική για τη Novartis, υπερασπιζόμενος τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την κυβέρνησή του, αλλά και καταγγέλλοντας το σκάνδαλο Νοvartis.
Ξεκινά περιοδείες και στην επαρχία, καθώς πλέον επιτρέπεται από τη Δευτέρα η μετακίνηση από νομό σε νομό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου