Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Αλαφούζος σε Δώνη: «Να τελειώσει η συνεργασία μας μετά τα πλέι οφ»

Αλαφούζος σε Δώνη: «Να τελειώσει η συνεργασία μας μετά τα πλέι οφ»
Ο προπονητικός κύκλος του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας των πλέι οφ της Super League. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έλαβε γραπτή επιστολή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος τον ενημερώνει για την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά το καλοκαίρι.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο του τόνισε ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος των πλέι οφ και κατ' επέκταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Γιώργου Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, φαίνεται πως δεν θα τροποποιήσει την απόφαση του Αλαφούζου, αν και η πρόθεσή του σύμφωνα με όσα εκφράζει στην επιστολή είναι να υπάρξει κοινή συναινέσει διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Το οικονομικό ζήτημα όμως και κατ' επέκταση η αποζημίωση που θα πρέπει να δοθεί, εφόσον δεν παραιτηθεί ο Δώνης, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα, κυρίως από τη στάση που θα τηρήσει ο έμπειρος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου