Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Κ.Ζαχαριάδης: Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να βουτήξει το πολιτικό σύστημα στον βούρκο της σκανδαλολογίας

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο ανεύθυνος και τυχοδιωκτικός τρόπος που χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση θα συνεχιστεί» επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα γίνει περισσότερο αδίστακτη στην εργαλειοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης«Ο κ. Μητσοτάκης πήρε μια στρατηγικού χαρακτήρα απόφαση. προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για τα καυτά ζητήματα της κοινωνίας και της οικονομίας. Επέλεξε να βουτήξει το πολιτικό σύστημα στον βούρκο της σκανδαλολογίας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο Κόκκινο 105,5.


Ο ίδιος οι επεσήμανε ότι «ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να αποδράσει επικοινωνιακά» από «τις δηλώσεις Σταϊκούρα για τη δραματική ύφεση 15 %, την αθλιότητα της λίστας Πέτσα για την κατανομή ποσών σε ανύπαρκτα ή χωρίς περιεχόμενο site».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «οι πολιτική αντίπαλοι μας να ξέρουν ότι είτε επιλέξουν να σπιλώσουν πρόσωπα ή πολιτικούς χώρους θα μας βρουν ενωμένους, απέναντι σε αυτή τη χυδαία διαδικασία αναπροσανατολισμού της πολιτικής ατζέντας».

«Οι Σαμαράς και Γεωργιάδης απειλούσαν δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς», υπενθύμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης καλώντας τον πρωθυπουργό «να πάρει θέση»

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο ανεύθυνος και τυχοδιωκτικός τρόπος που χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση θα συνεχιστεί» επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα γίνει περισσότερο αδίστακτη στην εργαλειοποίηση της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου