Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Πλήρωσε τα λάθη του ο Άρης και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό

Ο Άρης πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά του λάθη και ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.Οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν καλά στο παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις στα πρώτα λεπτά, όμως δύο παιδαριώδη λάθη σε διάστημα ενός λεπτού, ουσιαστικά έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης. Ο Καμαρά τα εκμεταλλεύτηκε και στις δύο περιπτώσεις τιμωρώντας τους Θεσσαλονικείς με δύο πολύ γρήγορα γκολ, στο 27ο και στο 28ο λεπτό. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 38΄ ο Μασούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, "καθαρίζοντας" το ματς από το ημίχρονο.


Ο Άρης παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα στις αρχές του β΄ μέρους και πίεσε χάνοντας ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Λάρσον με δυνατό σουτ στο 57΄. Στο 64ο λεπτό ήρθε το γκολ για την ομάδα του Ένινγκ, με τον Ιντέγε να σκοράρει με κοντινή προβολή μειώνοντας και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, καθώς στο τελευταίο ημίωρο έπεσε ο ρυθμός της αναμέτρησης, ενώ χάθηκε και πέναλτι για τους "ερυθρόλευκους", με τον Κουέστα να αποκρούει την εκτέλεση του Φορτούνη στο 84ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες έκαναν έτσι ακόμη ένα βήμα προς την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος (πρώτοι με +17 βαθμούς από την ΑΕΚ), ενώ ο Άρης παρέμεινε στην 5η θέση με 37 βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (52΄Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52' Φορτούνης), Αραμπί (53' Χασάν), Μασούρας (76' Λοβέρα).

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης (45'+2' λ. τρ. Δεληζήσης), Βέλεθ, Κόρχουτ, Ματίγια, Σάσα, Λάρσον (77' Μπα), Γκάμα (76' Τόνσο), Φετφατζίδης (46' Μαντσίνι), Ιντέγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου