Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Σφοδρές αντιδράσεις εντός ΚΙΝΑΛ για την υπερψήφιση του ν/σ για τις διαδηλώσεις

Αναταραχή με μη μετρήσιμες ακόμα επιπτώσεις σήμανε η ανακοίνωση από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ότι το κόμμα της θα υπερψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

Ηλιούπολη: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με την 14χρονη» φέρεται να είπε ο 44χρονος καθηγητής-Είναι πατέρας 2 παιδιών

Είχε προηγηθεί η αποδοχή από πλευράς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κάποιων βελτιωτικών προτάσεων του ΚΙΝΑΛ.

Στη ΚΟ του κόμματος υπήρξε ένταση και σφοδρές διαφωνίες, ενώ πολλοί αναμένουν την στάση που θα αποφασίσει να κρατήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Καστανίδης.


Στα social media υπήρξαν πολλές αναρτήσεις στελεχών και μελών του κόμματος με αρνητικό περιεχόμενο για την απόφαση του του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με άρθρο τοποθετήθηκε ξεκάθαρα κατά του νομοσχεδίου. «Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που φέρνει η κυβέρνηση είναι όνειδος για την δημοκρατία, είναι ταφόπλακα για τα δημοκρατικά δικαιώματα και για το ίδιο το δικαίωμα στην διαμαρτυρία» επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, το γνωστό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και ιδρυτικό μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Αλέκος Στάμου ανακοίνωσε μέσω fb την παραίτηση του από το κόμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου