Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Φραγγίδης: «Θέμα μείζονος σημασίας για το νομό Κιλκίς η παραμονή της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο»

 

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Παιονίας, μετά τις πληροφορίες για κατάργηση της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των ενόπλων δυνάμεων.

Η παρουσία της εν λόγω ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο, είναι θέμα μέγιστης σημασίας και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Οι πρόσφατες υποσχέσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε θεσμικούς παράγοντες του Νομού για την παραμονή της Ταξιαρχίας στο Πολύκαστρο θα πρέπει να είναι δεσμευτικές.

Ενδεχόμενη απομάκρυνσή της από την περιοχή θα προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, οι οποίοι ζουν, εργάζονται και μεγαλώνουν τα παιδιά τους πάνω στη συνοριογραμμή, μαζί με δυσανάλογα μεγάλο πληθυσμό προσφύγων-μεταναστών, που συνεχώς αυξάνεται. Επίσης, σημαντικό θα είναι το οικονομικό και δημογραφικό πλήγμα που θα δεχθούν το Πολυκάστρο και οι γύρω περιοχές, ενώ θα οδηγηθεί σε υποβάθμιση όλη η Παιονία.

Είναι χρέος όλων μας - Βουλευτών, Δημάρχου και Αντιπεριφερειάρχη - να ενεργοποιηθούμε και να προνοήσουμε για το μέλλον, ώστε να προλάβουμε γεγονότα αρνητικά για την περιοχή και το Νομό.

Καλώ όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Νομού σε εγρήγορση, προκειμένου όλοι μαζί να αγωνιστούμε με σθένος για την παραμονή της ενεργούς και μάχιμης Ταξιαρχίας στο Δήμο Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου