Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Μεγάλο διπλό του Άρη! Νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Άρης, πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 0-1 του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το νικητήριο γκολ που χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στους “κιτρινόμαυρους” το πέτυχε ο Μαντσίνι. Στο 25ο λεπτό απέφυγε τον Διούδη και πλάσαρε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Οι Θεσσαλονικείς παράμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” έμειναν χωρίς νίκη για τρίτο ματς πρωταθλήματος με μόλις έναν βαθμό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια, πέρα από κάποια διαστήματα στο β΄ μέρος όπου πίεσαν οι γηπεδούχοι.


Το τριφύλλι έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ της ισοφάρισης που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δεληζήσης απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Βέλεθ, ενώ στο 67΄ ο Αϊτόρ έχασε το… άχαστο, αστοχώντας σε κενή εστία από κοντά. Στο 78ο λεπτό ο Μακέντα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και ο Άρης πήρε ένα σπουδαίο διπλό μετά από 13 χρόνια απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναθηναϊκός
(Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος (72’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (63’ Σαβιέρ), Αϊτόρ (71’ Μακέντα), Καρλίτος.


Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Τζέγκο, Ματίγια (81’ Σούντγκρεν), Μαντσίνι (60’ Σάσα), Μπερτόλιο (60’ Γκαρσία), Γκάμα (81’ Μάνος), Λόπεθ (90’ Μπαγκαλιάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου