Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Κασιδιάρης λίγο πριν τη φυλάκισή του υποστήριξε ότι στενός συνεργάτης του Σαμαρά συνομίλησε με χρυσαυγίτη πριν από τη δολοφονία Φύσσα.

Ο Κασιδιάρης λίγο πριν τη φυλάκισή του υποστήριξε ότι στενός συνεργάτης του Σαμαρά συνομίλησε με χρυσαυγίτη πριν από τη δολοφονία Φύσσα.Το βούλευμα που αποδεικνύει ότι ο καταδικασθείς ως μέλος της ηγετικής ομάδας της Χρυσής, Αυγής Γιάννης Λαγός, έχει παραβιάσει περιοριστικούς όρους, βρέθηκε αρχικά στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης στο Εφετείο Αθηνών.

Τη σχέση στελεχών κυβέρνησης Σαμαρά με τη Χρυσή Αυγή θυμήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη σημερινή διαδικασία αναφέροντας ότι έχουν καταγραφεί συνομιλίες του τότε γ.γ. Συντονισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά, και σήμερα βουλευτή Θεσσαλονίκης, Δ. Βαρτζόπουλου με στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης δύο ημέρες πριν τη δολοφονία Φύσσα.

Σύφωνα με τον Κασιδιάρη το εν λόγω στέλεχος της Χρυσής Αυγής φέρεται να λειτούργησε ως «ενδιάμεσος», καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν συνομιλίες του ίδιου στελέχους με τον Γ. Ρουπακιά, ακόμη και μία ημέρα μετά τη δολοφνία Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω xρυσαυγίτης με το ψευδώνυμο «Τσουτσάμης» φέρεται να είναι έτερο καταδικασμένο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Δ. Βαρτζόπουλος έκανε λόγο για αθλιότητες Κασιδιάρη. «Απίστευτη αστειότητα, απύθμενη γελοιότητα. Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών. Φυσικά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται,ουδέποτε είχα οιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε σχετικό. Ο βίος και η πολιτεία μου είναι γνωστά» ανέφερε.
Δημήτρης Βαρτζόπουλος
8 ώρες πριν

Σχετικά με τις αθλιότητες Κασιδιάρη:
Απίστευτη αστειότητα,απύθμενη γελοιότητα.
Ο επιθανάτιος ρόγχος καταδικασμένων ναζί εγκληματιών.
Φυσικά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται,ουδέποτε είχα οιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε σχετικό.
Ο βίος και η πολιτεία μου είναι γνωστά.




Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί με την πρόταση της εισαγγελέως επί των αιτημάτων του Ηλία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου