Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Αλέξη Τσίπρα

«Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown», αναφέρει.Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τσίπρας επιτίθεται στον πρωθυπουργό για την επιλογή του να ματαιώσει τη συζήτηση στη βουλή και προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου στην Κουμουνδούρου.

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.


Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι' αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».


Alexis Tsipras
3 ώρες πριν

Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα ...

Δείτε περισσότερα
4,6 χιλ.
457
523

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου