Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι ; Τι σημαίνει για μας ;»

Μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ευρωπαϊκή Πολιτική Ενέργειας: Ποια είναι ; Τι σημαίνει για μας ;» διοργανώνουν την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00 οι Περιφερειακές Παρατάξεις «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και «ΕΛΠΙΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Για το ενδιαφέρον θέμα θα τοποθετηθούν οι:

- Χρήστος Παπαστεργείου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Κ.Μ. «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

- Νίκος Ανδρουλάκης,
ευρωβουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. -ΚΙΝ.ΑΛ. με θέμα «Η νέα Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Προσκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελλάδα, στον τομέα της ενέργείας.

- Γεωργία Ζεμπελιάδου, επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης της Δ.Μ. «ΕΛΠΙΔΑ» με θέμα «Δίκαιη μετάβαση στη Δυτική Μακεδονία. Είναι εφικτή;».

- Γιώργος Μαρνέλλος, καθηγητής του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα «Η πρόκληση της αποθήκευσης ενέργειας, στην ενεργειακή μετάβαση και ο κομβικός ρόλος του υδρογόνου».

- Χάρης Δούκας, αναπληρωτής καθηγητής ενεργειακής πολιτικής του Ε.Μ.Π. με θέμα «Πολιτικές Ενεργειακής Μετάβασης. Μύθοι και Πραγματικότητες».

- Πάρης Κουκουλόπουλος, Πρώην Υπουργός, με θέμα «Ενεργειακή Δημοκρατία» και

- Γιώργος Στάμτσης, Dr. -igr Παραγωγός Α.Π.Ε. και ακτινιδίων, με θέμα «Α.Π.Ε. και αγορά ηλεκτρισμού».



Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα είναι δυνατή και διαδικτυακά από την σελίδα « Πράξεις για την Μακεδονία» στο Facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.facebook.com/544227209429282/posts/1086304461888218/?sfnsn=mo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου