Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Βουλευτής ΝΔ Βαρτζόπουλος: Κακώς ανοίξαμε το καλοκαίρι – Έπρεπε να κλείσουμε πολύ νωρίτερα

Βέλη του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Βαρτζόπουλου για το άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι.«Η εμπειρία δείχνει ότι έπρεπε να μην ανοίξουμε στο βαθμό που ανοίξαμε, ή εφόσον ανοίξαμε το καλοκαίρι αναγκαστικά λόγω του τουρισμού, να κλείσουμε πολύ νωρίτερα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Βαρτζόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε: «Είναι προφανές ότι κακώς ανοίξαμε. Είναι προφανές. Έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Η εμπειρία δείχνει ότι έπρεπε να μην ανοίξουμε στο βαθμό που ανοίξαμε, ή εφόσον ανοίξαμε το καλοκαίρι αναγκαστικά λόγω του τουρισμού, να κλείσουμε πολύ νωρίτερα. Τι το συζητάμε; Αυτό είναι αυτονόητο.»

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας ώστε να νοσηλεύει covid περιστατικά σε κλίνες ιδιωτικών κλινικών, για να αρχίσουν να επανέρχεται στα Δημόσια Νοσοκομεία σε λειτουργία ο βασικός κορμός των κλινικών που εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά και χρόνιες παθήσεις. Η χρήση κλινικών του ιδιωτικού τομέως για covid περιστατικά κατά την άποψή μου, έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.»

Ο κ. Βαρτζόπουλος επισήμανε ακόμα, ότι κατά τη γνώμη του πρέπει να σταματήσει ο δημόσιο διάλογος για τα εμβόλια και την ασφάλειά τους, καθώς θα έπρεπε να μιλούν γι`αυτά μόνο οι ειδικοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου