Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άρης! Έκανε τρομερό come back με δέκα παίκτες στο Περιστέρι

Σε ένα ματς που του “στράβωσε”, ο Άρης δεν λύγισε και γύρισε το εις βάρος του 2-0, παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για μία ώρα, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο Περιστέρι, με το ισόπαλο 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα, παίζοντας με πάθος για να καταφέρουν να πάρουν έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League και πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πηγαίνουν με καλή ψυχολογία αλλά χωρίς τον Ροζ που αποβλήθηκε.

Η αποβολή του Γάλλου αμυντικού ήρθε στη φάση του 36ου λεπτού, που άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. ο Ευαγγέλου σφύριξε πέναλτι για χέρι στην περιοχή και απέβαλλε τον παίκτη του Άρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα, άνοιξε το σκορ στο 37΄ και πανηγύρισε ξεσπώντας σε κλάματα για την μητέρα του, η οποία πέρασε πρόσφατα μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Ατρόμητος πέτυχε αι δεύτερο γκολ με υπέροχο σουτ του Μουνίθ, δείχνοντας να σφραγίζει τη νίκη, σε συνδυασμό με το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από νωρίς.

Ωστόσο, οι αλλαγές του Μάντζιου άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Στο 61΄ ο Άρης μείωσε με γκολ του Κάτσε που προήλθε από ασίστ του Σίλβα, με αμφότερους να έρχονται από τον πάγκο.

Οι Θεσσαλονικείς ξαναμπήκαν στο ματς και πίεσαν τους γηπεδούχους παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Στο 82΄ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ του Σάσα και έτσι απέδρασαν με έναν χρυσό βαθμό από το Περιστέρι, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και περιμένοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού (22 β.) κόντρα στον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72′ Κιβρακίδης), Χαρίσης (86′ Σάλομον), Νάτσος, Μουνίθ (72′ Χριστοδουλόπουλος), Ενσικουλού (86′ Μάτιτς), Μανούσος (72′ Κωτσόπουλος)

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Γκανέα (59′ Σίλβα), Σάσα, Ματίγια, Μπερτόλιο (76′ Λόπεζ), Γκαρσία (59′ Κάτσε), Γκάμα (42′ Μπελαουάν), Μάνος (76′ Μαντσίνι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου