Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Αρκουμανέα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ ή δεν τολμά λόγω Ικαρίας;

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για το κορονοπάρτι με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ «στριμώχνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή όσα έχουν γίνει γνωστά για το κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης με υπαλλήλους του ΕΟΔΥ στο κτίριο της HELEXPO στο Μαρούσι, μετά και το viral βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «θα αποπέμψει ο Μητσοτάκης τον Αρκουμανέα για το κορονοπάρτι στον ΕΟΔΥ ή δεν τολμά λόγω Ικαρίας;» και τονίζει:

«Χρειάστηκε να περάσουν 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί πως οι «άλλες υπηρεσίες» που «κάρφωσε» ο κ. Χαρδαλιάς για το κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη ήταν ο ΕΟΔΥ του κ. Αρκουμανέα».


«Οι κόντρες τους δεν μας ενδιαφέρουν, ας τις λύσουν μεταξύ τους» επισημαίνει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει:


«Ωστόσο το γεγονός ότι ο κ. Χαρδαλιάς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο κτίριο του υπουργείου του και οι υπηρεσίες του κ. Αρκουμανέα, υπεύθυνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τον εμβολιασμό, κάνουν κορονοπάρτι στο εμβολιαστικό κέντρο που συγκεντρώνονται χιλιάδες ηλικιωμένοι καθημερινά, δεν το λες και σοβαρή και υπεύθυνη στάση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Αρκουμανέα που κρύβεται από προχθές».

«Εκτός εάν δεν τολμά, γιατί ο ίδιος έχει δώσει το knowhow στους υφισταμένους του από την Ικαρία. Ευθύνη εξάλλου έχουν μόνο οι πολίτες που πηγαίνουν μία βόλτα στην πλατεία και καταλήγουν να τρώνε ξύλο» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου