Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Αλέξης Τσίπρας για μαφιόζικες εκτελέσεις: Το νόμος και τάξη του Μητσοτάκη έγινε ανομία και τάξη της μαφίας

Νέα αιχμηρή ανάρτηση κατά της κυβέρνησης έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο προφίλ του στο facebook με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια.


«Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία στα Σεπόλια.

Αναλυτικά:

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή τη φορά, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα.


Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες.

Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ.


Το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο.



Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές.

Ως πότε;»


Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η Αστυνομία για τη δολοφονία στα Σεπόλια

Υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Κυριακής άγνωστος εκτέλεσε έναν 40χρονο Αλβανό, μέσα σε καφετέρια, στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε. Ο Αλβανός έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 40χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου