Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ντόρα Μπακογιάννη για Μπογδάνο: «Βαρύτατο ατόπημα, τουλάχιστον το κατάλαβε»

Η Ντόρα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε για τη δημοσίευση λίστας με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωσταντίνο Μπογδάνο.Για ένα «βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα» έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας σε ραδιοφωνική της συνέντευξη τη δημοσίευση λίστας με ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου και της δασκάλας τους από την ιστοσελίδα meaculpa και την αναδημοσίευσή της από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Μιλώντας στον Real FM, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει».

Και συμπλήρωσε:

«Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και πολιτικής ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολιτικές που ακολουθούν οι περισσότερες σοβαρές χώρες του κόσμου και τις οποίες εμείς παλαιότερα είχαμε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών, πάνω από 1 εκατ. Αλβανοί, αν θυμάστε» επισήμανε επίσης η βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου