Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Παπανδρέου: Θέμα ωρών η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του - Συνεχείς συσκέψεις - Ενημέρωσε τη Γεννηματά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου, που επέστρεψε το απόγευμα από την Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς συνεργάτες του στο Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ περίπου στις οκτώ το βράδυ, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ για τις δηλώσεις του.

Κατά τις ίδιες πηγές, πριν την όποια δημοσιοποίηση, ο πρώην πρωθυπουργός ενημέρωσε τηλεφωνικά για τις προθέσεις του την Φώφη Γεννηματά η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".


Υπενθυμίζεται πως πριν αναχωρήσει για την Τουρκία ο Γιώργος Παπανδρέου είχε συνομιλήσει με τους άλλους έξι διεκδικητές της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής (Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Χρηστίδης, Κεγκέρογλου, Καστανίδης). Όπως φαίνεται, κανένας τους δεν αποχωρεί από την κούρσα της διαδοχής, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος κατέθεσε σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού, τις απαιτούμενες υπογραφές για να θέσει υποψηφιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου