Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Γιώργο Παπανδρέου: Κλειστά τα χαρτιά του για την υποψηφιότητά του - Με ποιους μίλησε, ποια ραντεβού έκλεισε


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει εξακολουθεί και αφήνει ο πρώην πρωθυπουργός. Δεν θέτει θέμα αλλαγής χρονοδιαγράμματος. Με SMS ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά.Με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αλλά και με τον Χάρη Καστανίδη συνομίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ την Κυριακή στις 8.30 συναντάται με τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη.
Το πρωί τη Κυριακής συναντάται επίσης με τον Παύλο Γεουλάνο, ενώ τηλεφωνικά συνομιλεί με τον Ανδρέα Λοβέρδο που βρίσκεται στην Εύβοια και επιστρέφοντας ενδέχεται και να συναντηθεί μαζί του το βράδυ της Κυριακής. 

Το πρωί, πάντως, συνομιλεί τον Παύλο Χρηστίδη, ενώ λόγω του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη επρόκειτο να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και αν χρειαζόταν και τετ α τετ το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ακούει τους συνομιλητές του αλλά δεν ανοίγει τα χαρτιά του για το εάν θα είναι υποψήφιος. «Θα ακούσω τους υποψηφίους, θα συνομιλήσω και με άλλους και μετά θα λάβω τις αποφάσεις μου», συνηθίζει να λέει σε συνομιλητές του. Ταυτόχρονα ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέτει θέμα αλλαγής των χρονοδιαγραμμάτων. Ο πρώην πρωθυπουργός δίνει έμφαση στην πολιτική και τη φυσιογνωμία της παράταξης, ενώ είναι αποφασισμένο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.


Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του ενόψει των συναντήσεων είχε ως εξής:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Για αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά».


Αξίζει να σημειωθεί πως η Φώφη Γεννηματά ενημερώθηκε με SMS.




ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου