Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Αιχμές Κατρίνη κατά Λοβέρδου για αποδυνάμωση της ενότητας του ΚΙΝΑΛ

Τη διαφοροποίηση Λοβέρδου από την επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ και την υπερψήφιση των τροποποιήσεων του Ποινικού Κώδικα σχολιάζει ο Μιχάλης Κατρίνης. Κάνει λόγο για αποδυνάμωση της ενότητας της παράταξης.

Την επιλογή του Ανδρέα Λοβέρδου να διαφοροποιηθεί από την επίσημη γραμμή του ΚΙΝΑΛ και να προχωρήσει στην υπερψήφιση του νέου ποινικού κώδικα μαζί με τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Μιχάλης Κατρίνης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ αναφέρεται, χωρίς να κατονομάζει στην περίπτωση της διαφοροποίησης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιου για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέα Λοβέρδου, σημειώνοντας ότι "οι προσωπικές επιλογές είναι θεμιτές στην πορεία εκλογής νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής" για να συνεχίσει λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει "όταν αποδυναμώνουν την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης".

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του:


"Οι προσωπικές επιλογές είναι θεμιτές στην πορεία εκλογής νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Οχι όμως όταν αποδυναμώνουν την ενότητα και τη συνοχή της παράταξης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου