Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ρ.Ε. Ν.Ε. : Ενημέρωση για την πορεία προς το 3ο Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Συντρόφισσες και σύντροφοι
Όπως γνωρίζετε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού συμβουλίου αποφασίσαμε το Συνέδριο να διεξαχθεί στις 31 Μάρτη \3 Απρίλη . Κατά συνέπεια παρατείνεται η εγγραφή νέων μελών με πλήρη δικαιώματα συμμετοχής με μετακύλιση αντίστοιχα κατά ένα μήνα

Το γεγονός αυτό παρέχει την δυνατότητα να εντείνουμε την προσπάθεια εγγραφής νέων μελών και ίδρυσης οργανώσεων , προκειμένου :

-το συνέδριο να γίνει καταλύτης στην προσπάθεια μας ,

-η κοινωνική γείωση να δυναμώσει και

-οι εκλογές να διαμορφώσουν τους όρους προοδευτικής διεξόδου με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία .


Είναι η ώρα με την αποφασιστική συμβολή μας στις εγγραφές νέων μελών και την ενεργό παρουσία μας στις εσωκομματικές και κοινωνικές δράσεις να ανοίξουμε τον δρόμο της σύγχρονης μεγάλης αριστεράς .


Αυτής που δεν εξαντλεί μόνο το ρόλο της στην υπεράσπιση των κοινωνικών κατακτήσεων ,ούτε διολισθαίνει σε πολυεπιπεδες γραφειοκρατικές δομές κόμματος αξιωματούχων-παραγόντων που παραπέμπουν σε δεξιά σοσιαλδημοκρατία , αλλά συμβάλλει στη διαμόρφωση προγραμματικής πρότασης διακυβέρνησης που θα απαντά στις αντιθέσεις που γεννούν τα προβλήματα του 21 αιώνα .


Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συνάντηση μας με σκοπό την από κοινού πολιτική και οργανωτική μας δράση

Εκ της ΡΕΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου