Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Άκης Τσοχατζόπουλος: Αποκάλυψη για τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού - Θρίλερ με τους δικαιούχους

Στις θυρίδες που βρέθηκαν ο κρυμμένος θησαυρός του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Το 2013 ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Το ποσό που καταλογίζεται ότι έλαβε ανέρχεται σε περίπου 54 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μια 10ετία.

Σήμερα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα «θρίλερ» αναφορικά με θυρίδες που εντοπίστηκαν σε τράπεζα του εξωτερικού και στις οποίες λέγεται ότι ενδέχεται να υπάρχουν χρήματα από εκείνα που οδήγησαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Αλεξανδρής, ο δικηγόρος της χήρας του Άκη Τσοχατζόπουλου, της Βίκυς, έχει σε μια φωτοτυπημένη σελίδα το χαρτί με τους αριθμούς που βρήκε η πελάτης του στο προσωπικό αρχείο του Άκη. Ο δικηγόρος δηλώνει πως οι εν λόγω αριθμοί εικάζεται ότι παραπέμπουν σε θυρίδες μεγάλης ευρωπαϊκής τράπεζας.



«Μέσα στα χαρτιά ανακαλυφθήκαν κάποιοι αριθμοί. Προφανώς αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου αναμένεται να ζητήσει να γίνει έρευνα για να ανακαλυφθεί τόσο ποιο είναι το περιεχόμενο των θυρίδων όσο και τους δικαιούχους του. Θυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα λεφτά εξακολουθούν να αναζητούνται από το ελληνικό κράτος.


Το να είναι αυτά τα χρήματα μέσα στις εν λόγω θυρίδες «είναι πάρα πολύ πιθανόν εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ιστορικό αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι ο ίδιος δεν πήρε χρήματα αλλά κάποιοι άλλοι πλούτισαν από αυτή την ιστορία. Ίσως είναι αυτοί που θα χάσουν τον ύπνο τους από αυτές τις αποκαλύψεις», είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου φέρεται να είναι είναι έτοιμη να παραδώσει τα νέα αυτά στοιχεία στις ελληνικές αρχές με αντάλλαγμα την ηθική αποκατάστασής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου