Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Παγκράτι: Διαρροή φυσικού αερίου - "Άφριζε ο δρόμος και έβγαζε αέριο με πίεση"

Συναγερμός για διαρροή φυσικού αερίου στο Παγκράτι. Εκκενώνονται πολυκατοικίες και καταστήματα. Κλειστοί δρόμοι, στο σημείο αστυνομία και Πυροσβεστική

Την άμεση απομάκρυνση όλων των ενοίκων από 20 πολυκατοικίες και καταστήματα περιμετρικά πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι, λόγω διαρροής αερίου, διέταξε η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ.

Η μυρωδιά του αερίου είναι έντονη στην περιοχή, ενώ κάτοικοι και καταστηματάρχες που τους δόθηκε εντολή για άμεση εκκένωση, αναμένουν στην οδό Φιλολάου για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Η Πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Μέλη της εταιρείας αερίου, που βρίσκονται επίσης στο σημείο, αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη γρηγορότερη αποκατάσταση των βλαβών.


Άνδρες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ εκκενώθηκαν κατοικίες και καταστήματα όλου του τετραγώνου σε ακτίνα περίπου 50 μέτρων.

Η ΕΛ.ΑΣ αμέσως διέταξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Φιλολάου και Ιλιάδος, από το ύψος της οδού Φρύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου