Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Δημοσκόπηση Pulse για τον Σκάι : Στις 8,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στο 8,5% περιορίζεται η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι. Στη δημοσκόπηση καταγράφεται η έντονη ανησυχία των πολιτών για την ακρίβεια μετά τις ανατιμήσεις στα προϊόντα, που μάλιστα είναι πιο ψηλά και από τις απαντήσεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στο ερώτημα για τον πόλεμο στην Ουκρανία και εάν έχουν βάση οι ισχυρισμοί των Ρώσων, σχεδόν ένας στους δύο (48%) απαντά ότι έχουν βάση. Ωστόσο, η πλειοψηφία απορρίπτει ως επιλογή τις πολεμικές επιχειρήσεις.

δημοσκόπηση Pulse Σκάι



Σε ποσοστό 77% οι πολίτες δηλώνουν προβληματισμένοι από τις εξελίξεις στην Ουκρανία για τις συνέπειες που έχουν στην καθημερινότητα.


δημοσκόπηση Pulse Σκάι

Ειδικότερα, δηλώνουν προβληματισμένοι για τις ανατιμήσεις σε ενέργεια, προϊόντα και υπηρεσίες. Το θέμα απασχολεί το 85% των πολιτών που απάντησαν στη δημοσκόπηση, με τον κορονοϊό να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

δημοσκόπηση Pulse Σκάι

ώτημα για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, 8 στους 10 απαντούν ότι χρειάζονται κι άλλα. Μόλις 7% δηλώνουν ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δεν απαιτούνται επιπλέον μέτρα.

δημοσκόπηση Pulse Σκάι

Πότε είναι καλύτερο να γίνουν εκλογές

δημοσκόπηση Pulse εκλογές

Πρόθεση ψήφου

δημοσκόπηση Pulse πρόθεση ψήφου



Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 32%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%, το Κίνημα Αλλαγής με 14%, το ΚΚΕ με 6%, η Ελληνική Λύση με 4,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

δημοσκόπηση Pulse πρόθεση ψήφου

Δείτε όλη τη δημοσκόπηση της Pulse για τον Σκάι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου