Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε πρόωρες εκλογές και όλοι ψάχνονται

Αλλαγή πολιτικών δεδομένων ή κίνηση τακτικής της Χαριλάου Τρικούπη; Αυτό είναι το ερώτημα που υπάρχει σε όλες τις πολιτικές συζητήσεις από το βράδυ της Δευτέρας όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε, για πρώτη φορά, διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Ορισμένοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για αλλαγή στάσης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ και «κλείσιμο ματιού» στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εδώ και καιρό ζητά να στηθούν πρόωρες κάλπες. Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι βλέποντας να υποχωρεί το πρώτο δημοσκοπικό κύμα μετά την εκλογή του, ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να μην αφήσει όλο τον αντιπολιτευτικό χώρο στην Κουμουνδούρου.

«Απλά βλέπει ότι Τσίπρας δεν πέφτει και δεν θέλει να μείνει πίσω» μου έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει καλά τα όσα συμβαίνουν στη Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα επιμείνει μέχρι τις εκλογές στις αποστάσεις τόσο από Τσίπρα όσο και από Μητσοτάκη. «Το τι θα γίνει μετά τις εκλογές, θα το κρίνει το αποτέλεσμα», ολοκλήρωσε τη σκέψη του ο έμπειρος πολιτικός παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου