Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Πώς θα κάντε αίτηση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Έρχεται ο μεγάλος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για διορισμούς στο Δημόσιο το φθινόπωρο και το γεγονός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Proson.gr οι θέσεις εργασίας θα ξεπεράσουν τις 2000 (αφορά την πλήρωση των θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) κατηγοριών Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).), προκειμένου να καλυφθούν και εκκρεμότητες στις προσλήψεις του 2020 και του 2021.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Proson.gr έρχεται και διαγωνισμός για 1200 θέσεις δημοτικής αστυνομίας

Οι νομοθετικές ρυθμίσεις είναι στα σκαριά, και τώρα συντάσσεται το σχετικό σχέδιο νόμου, πάνω σε ήδη διαπιστωμένες θέσεις για το ποια είναι τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και το τι πρέπει να αλλάξει.


Η κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει σύμφωνα με το Proson.gr ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, είναι στη λογική η Δημοτική Αστυνομία να αποκτήσει σαφείς αρμοδιότητες που θα αποβλέπουν στην ασφάλεια και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς επίσης να ενισχυθεί η στελέχωσή της.

Πώς θα κάνετε αίτηση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ αλλά και σε οποιαδήποτε προκήρυξη

Το Proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να διεκπεραιώσει τις αιτήσεις σας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό αλλά και για κάθε προκήρυξη δημοσίου και ΑΣΕΠ


Πρώτα για να σας κάνει την αίτηση απαραίτητο είναι να σας δημιουργήσει ή Επικαραιοποιήσει το Μητρώο ώστε να προχωρήσει η κατάθεση του φακέλου καθώς είναι απαραίτητο



Κάντε αίτηση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό εδώ



ΑΣΕΠ: Οι 4 επόμενοι διαγωνισμοί για 337 μόνιμους - Οι αιτήσεις "θα τρέξουν" τον Αύγουστο

Σε στάδιο επεξεργασίας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr βρίσκονται τέσσερις νέοι διαγωνισμοί για 337 μόνιμες θέσεις σε υπουργεία, επιμελητήρια, ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμούς.

Ειδικότερα πρόκειται για τις παρακάτω προκηρύξεις που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο και οι αιτήσεις να «τρέξουν» μέσα στον Αύγουστο.



66 μόνιμες θέσεις σε υπ. Περιβάλλοντος, Πράσινο Ταμείο, Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. και Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.

Οι ειδικότητες που κυρίως ζητούνται είναι: διοικητικοί, μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων, πτυχιούχοι πληροφορικής.

71 μόνιμες θέσεις σε διάφορα Ταμεία, όπως Ταμείο Παρακαταθηκών, Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, NAT, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

128 μόνιμοι στο υπ. Εθνικής Αμυνας.


Θα ζητηθεί μόνιμο προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.



72 μόνιμοι σε διάφορα επιμελητήρια, όπως Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Επιμελητήριο Σερρών, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Ημαθίας



Πώς θα κάνετε αίτηση για τις παραπάνω θέσεις

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες πολίτες κάθε χρόνο την κατάθεση του φακέλου για προκηρύξεις δημοσιου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ



Πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου