Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ο διευθυντής του καναλιού και η εντολή στους αρχισυντάκτες των δελτίων

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την τελευταία έκθεση του ΕΣΡ όπου ξεπερνά το 80% η προβολή της Ν.Δ. και της κυβέρνησής της, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έχει πέσει κάτω από το 10% του τηλεοπτικού χρόνου, Διευθυντής Ειδήσεων συστημικού Μέσου που είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου έδωσε εντολή στους Αρχισυντάκτες των Δελτίων: Όταν προβάλουν μια παρέμβαση του πρωθυπουργού και υπάρχει αντίλογος από την αξιωματική αντιπολίτευση να προβάλλεται η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ αντί της δήλωσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο χτεσινό μεσημβρινό Δελτίο όπου μετά την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το pwer pass, προβλήθηκε η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου και όχι του Αλέξη Τσίπρα που είχε δώσει από το πυρόπληκτο Δελφικό τοπίο!

Κουτοπονηριές και πρακτικές παρελθόντων ετών.

ΑΠΟΡΙΑ:
Άνθρωποι της επικοινωνίας είναι, δεν τους κόβει ότι όσο ρίχνουν «μαύρο» στο Τσίπρα, τόσο περισσότερο εξοργίζουν τους τηλεθεατές και συσπειρώνουν τον κόσμο γύρο από το πρόσωπο του; Δεν βλέπουν στα social media τι γίνεται σε κάθε πόλη που περιοδεύει ο Τσίπρας και πως τον υποδέχονται οι ανώνυμοι πολίτες που αυτή την περίοδο βρίσκονται στα κάγκελα λόγω της οικονομικής κρίσης;

Είναι σαν το δένδρο που όσο τον κλαδευόμουν στα κανάλια τόσο φουντώνει στo Instagram και στο Tik-Tok!


Και μετά αναρωτιούνται οι μεγαλομέτοχοι των media γιατί τα Μέσα τους χάνουν την αξιοπιστία τους και οι ίδιοι τα χρήματα τους.

Μπρος στο πάθος κατά του Τσίπρα δεν υπολογίζουν την οικονομική χασούρα… Άλλωστε είναι νομοτελειακό: Τα πάθη πληρώνονται ακριβά!





https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου