Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΕΕ: Ειδική ακρόαση και διερεύνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Στο μικροσκόπιο του Ευρωκοινοβουλίου η υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα, μετά την απόφαση για αποστολή αντιπροσωπίας στην Αθήνα και τη διεξαγωγή ειδικής ακρόασης στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την πραγματοποίηση ειδικής ακρόασης για τις υποκλοπές στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει στην αποστολή αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, για πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου.

Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter.


Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Η εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε: 1. Ειδική ακρόαση στις 8/9 για τις #υποκλοπες στην Ελλάδα. 2. Αποστολή αντιπροσωπείας του ΕΚ στην Αθήνα, για πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου. Συνεχίζουμε! Όχι στην συγκάλυψη! Όλα στο φως!"



Καλά νέα απόψε από τις Βρυξέλλες! Η εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε: 1. Ειδική ακρόαση στις 8/9 για τις #υποκλοπες στην Ελλάδα. 2. Αποστολή αντιπροσωπείας του ΕΚ στην Αθήνα, για πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου. Συνεχίζουμε! Όχι στην συγκάλυψη! Όλα στο φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου