Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών – Κλειδώνει το σενάριο εξάντλησης της 4ετίας

Στα πολιτικά μηνύματα που έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το υπουργικό συμβούλιο, την Τρίτη 30/08 αλλά και στις πιθανές ημερομηνίες των εκλογών αναφέρθηκαν στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS Χριστίνα Κοραή και Νίκος Ευαγγελάτος.


Όπως εκτίμησε η Χριστίνα Κοραή, με βάση το ρεπορτάζ της, οι εκλογές θα γίνουν σε περίπου 9 μήνες, οριστικά και αμετάκλητα. Δύσκολα να πάρει πίσω την απόφασή του ο Κ. Μητσοτάκης, τόσες φορές που το έχει πει.

Άρα κάλπες θα περιμένουμε να στηθούν Μάιο – Ιούνιο του 2023 και καλό είναι να βάλουμε πίσω στο σεντούκι το εκλογικό βιβλιάριο.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, πιθανή ημερομηνία για τις πρώτες κάλπες με απλή αναλογική είναι 23 ή 30 Απριλίου, ενώ για τη δεύτερη κάλπη, χωρίς απλή αναλογική, θα είναι 28 Μαΐου ή 4 Ιουνίου.


Το δεύτερο είναι ότι δύσκολα θα υπάρξει και ανασχηματισμός, εκτός αν γίνει καμιά έκπληξη με αφορμή την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού, Γιάννη Μπρατάκου, την ερχόμενη Παρασκευή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου