Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Πασχάλης Τόσιος :Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η Εύα Καϊλή

Το πρόβλημα μας είναι όλοι αυτοί οι Δούρειοι ίπποι που βρήκαν θέση μέσα στο Κίνημα και με συμπαραστάτες ισχυρά συμφέροντα κοντεύουν να διαλύσουν την μεγάλη δημοκρατική παράταξη .

Είναι χρόνια τώρα που άξιοι σύντροφοι σε όλη τη χώρα μοιραζόμαστε και καταγράφουμε μια τεράστια αγωνία για το που πορεύεται μετά το 2012 το Κίνημα μας .Κοινή θέση όλων μας ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ πορεύονταν σε θολά πολιτικά νερά,χωρίς ξεκάθαρη πολιτική, ιδεολογική και αξιακή πυξίδα .

Από την πτώση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου από συνωμότες βουλευτές του , την συγκυβέρνηση με τη Δεξιά μέχρι την προσπάθεια να αλλάξουμε σύμβολα και όνομα . Δεν έχουμε μόνο επιβάλει σύγχυση στο πιο φυσικό μας ακροατήριο, τις μη προνομιούχες Ελληνίδες και Έλληνες, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους νέους ,όσους έχουν πληγεί από τις απανωτές κρίσεις, αλλά έχουμε αφήσει το κόμμα ανοιχτό σε ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για δικό τους όφελος ενώ δεν πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες του Σοσιαλισμού και της Σοσιαλδημοκρατίας.


Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η Εύα Καϊλή. Το πρόβλημα μας είναι όλοι αυτοί οι Δούρειοι ίπποι που βρήκαν θέση μέσα στο Κίνημα και με συμπαραστάτες ισχυρά συμφέροντα κοντεύουν να διαλύσουν την μεγάλη δημοκρατική παράταξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου