Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ο Καρχιμάκης και οι γυναίκες σε πρώτο πλάνο

Συνάντηση με θεματική «η γυναίκα σε πρώτο πλάνο» πραγματοποίησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο Περιστέρι. Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τις γυναίκες της περιοχής οι οποίες κατέκλυσαν τον χώρο ! 

Ο Καρχιμάκης όντως έθεσε την γυναίκα στο προσκήνιο και γυναίκες της περιοχής μίλησαν για την πραγματικότητα όπως οι ίδιες την βιώνουν ως εργαζόμενες, μητέρες, μονογονεϊκές οικογένειες. Τον λόγο πήραν και η αντιπρόεδρος των γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος Ζέφη Δημαδάμα, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Έφη Χαλάτση και η αναπληρωτής γραμματέας του τομέα αγροτικής ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Λίνα Αγγελοπούλου

Οι τελευταίες τόνισαν την διαρκή αθόρυβη υποστήριξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στις γυναίκες της Δυτική Αθήνας και την δυναμική του διεκδίκηση των αιτημάτων του φεμινιστικού κινήματος. 

Ενδεικτικό της ευρείας αποδοχής του Καρχιμάκη και αναγνώρισης της συστηματικής δουλειάς και καθημερινής παρουσίας του στα Δυτικά όλα τα τελευταία χρόνια ήταν η επιπλέον παρουσία του Επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη και της Ρωξάνης Μπέη, μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Ο Καρχιμάκης ενώνει στα Δυτικά, και όπως λέει και το παλιό σύνθημα, όταν το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο είναι και δυνατό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου