Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Γιάννης Μαγκριώτης : ΕΚΑΒ - Μια υπηρεσία πολύ σημαντική για την ζωή μας, εκπέμπει SOS

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και ανταλλαγή απόψεων για τα μεγάλα προβλήματά του, του Υποψήφιου βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Μαγκριώτη

ΕΚΑΒ: Μια υπηρεσία πολύ σημαντική για την ζωή μας, εκπέμπει SOS.

Η κυβέρνηση άλλαξε, αλλά, μετά τέσσερα χρόνια, τα βασικά προβλήματα των εργαζομένων και του ΕΚΑΒ, δεν λύθηκαν:

1. Προστέθηκαν λίγα καινούρια ασθενοφόρα, όμως το πρόβλημα μεγάλωσε, γιατί τα παλαιότερα, ξεπέρασαν κάθε προσδόκιμο ζωής, και βάζουν σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων και των ασθενών, μερικές φορές.

2. Το προσωπικό των πληρωμάτων, και άλλων σημαντικών ειδικοτήτων έχει μειωθεί, λόγω συνταξιοδοτήσεων, το παραμένον έχει περάσει το όριο ηλικίας για τις βαριές υπηρεσίες που προσφέρει και, δυστυχώς, ούτε στα βαρέα και ανθυγιεινά του ασφαλιστικού κλάδου δεν έχει καταταχθεί

Ευχαριστώ την Διευθύντρια, όπως και το Συμβούλιο του Σωματείου των εργαζομένων, για την ουσιαστική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, που είχαμε.

Η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι σταθερή: Απόλυτη προτεραιότητα στην ενίσχυση των δομών και των υπηρεσιών που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, όπως και τα βασικά δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτούς τους φορείς.

Οι ήρωες της πανδημίας, χρειάζονται και αυτοί προσοχή, για να μπορούν να μας προσέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου