Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Διατασική στήριξη στην Έφη



Πραγματικά, αν κάτι μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα για την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου, είναι πως είναι διατασική και με στήριξη και από στελέχη που κατά καιρούς έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ή ανήκαν στις παρυφές του.


Σήμερα, στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς της, επέλεξε να μην παραβρεθούν στελέχη που θα σηματοδοτούν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της.

Θα πρόκειται, άλλωστε,όπως πληροφορούμαστε, για μια ολιγόλεπτη δήλωση, καθώς ολοκληρωμένη την πλατφόρμα της θα την παρουσιάσει το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και χθες, πάντως, η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (αν κερδίσεις, στα 38 της, θα πρόκειται για την νεότερη πολιτικό αρχηγό στην ιστορία της μεταπολίτευσης), είχε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

Από τον Δραγασάκη έως την Κατσέλη και τον Σακελλαρίδη και από τον Ραγκούση και τη Μαριλίζα έως τα κορυφαία στελέχη της "Ομπρέλας". Βούτσης, Παπαδημούλης, Φίλης, στηρίζουν ευθέως, παρά τη δεδομένη εκτίμησή τους στον Ευκλείδη τσακαλώτο- που την αξίζει εξ ολοκλήρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου