Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Επικίνδυνη γκάφα από το υπ. Εθνικής Άμυνας: Έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητο χάρτη με αποθήκες καυσίμων

Σε επικίνδυνη γκάφα ολκής υπέπεσε χθες το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δίνοντας στη δημοσιότητα μία φωτογραφία που έδειχνε τον Νίκο Χαρδαλιά να στέκεται μπροστά σε έναν χάρτη που δύο φορές τη λέξη «ΑΠΟΡΡΗΤΟ» και ο οποίος δείχνει δεξαμενές καυσίμων των Ενόπλων Δυνάμεων.


Το δελτίο Τύπου ενημέρωνε ότι: «Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, τις έκτακτες επιθεωρήσεις και αξιολογήσεις μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας αποθηκών και χώρων φύλαξης πυρομαχικών, εκρηκτικών υλών και καυσίμων με πρώτους σταθμούς την 389 Προκεχωρημένη Αποθήκη Πυρομαχικών, στην Ξυλαγανή Κομοτηνής, την 873 Αποθήκη Καυσίμων, στη Θεσσαλονίκη και την 110 Πτέρυγα Μάχη στη Λάρισα, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια».

Το δελτίο Τύπου, το οποίο απεστάλη στις 17:08, συνόδευαν 29 φωτογραφίες, εκ των οποίων η μία αυτή που προαναφέραμε. Μία ώρα μετά, στις 18:12 εστάλη το ίδιο δελτίο Τύπου από το οποίο απουσίαζε μια φωτογραφία. Αυτή του Νίκου Χαρδαλιά μπροστά από τον απόρρητο χάρτη.

Προφανώς σε αυτό το διάστημα κάποιος πήρε χαμπάρι την επικίνδυνη γκάφα και επιχειρήθηκε να μαζευτεί. Χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου