Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ηλιάνα Βασιλειάδου Υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος- ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ονομάζομαι Βασιλειάδου Ηλιάνα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς, κόρη εκπαιδευτικών του Ιωάννη Βασιλειάδη και της Φανούλας Καρυπίδου

Φοίτησα στο 2ο Γυμνάσιο και στο 2ο Λύκειο της πόλης του Κιλκίς. Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος της σχολής ΝΟΠΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος «Τραπεζική» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με άριστα και θέμα διπλωματικής: «Η αξιολόγηση του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κρίσης». Απόφοιτος μεταπτυχιακού προγράμματος Δίκαιο και Οικονομία του ΑΠΘ και Πανεπιστημίου Μακεδονίας με άριστα και θέμα διπλωματικής: «Συνεργασία κράτους και αγοράς στα ασφαλιστικά συστήματα. Η είσοδος των ιδιωτών στην έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων στην Ελλάδας». Η εργασια δημοσιευτηκε στο επιστημονικο περιοδικο Επιθεωρησις ΙΚΑ Εργατικου και Ασφαλιστικου Δικαιου.


Εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, στο Open24 της Eurobank, στην 9η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και στο Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 υπηρετώ στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων και νυν ΕΦΚΑ στην Τοπική Διεύθυνση Κιλκίς.


Αποτελώ νέο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία από το 2019, μέλος της ΟΜ Κιλκίς και εκλεγμένη Σύνεδρος στο 3ο Συνέδριο του 2022 του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.


Συμμετέχω στον συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής τον π. Πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο. Τη μόνη επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, τη μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, την ενδυνάμωση της φωνής της Περιφέρειας.


Στόχοι που μόνο με την προώθηση προοδευτικών πολιτικών μπορούν να γίνουν εφικτοί.


Η υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος - ΠΕ Κιλκίς
«Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»
Βασιλειάδου Ηλιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου