Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Μπαράζ συναντήσεων Κασσελάκη: Ποιοι είναι οι άνθρωποι του προέδρου, ποιοι αναλαμβάνουν ρόλους-κλειδιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι προσγείωσε απότομα τον νέο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά στην Κουμουνδούρου και ετοιμάζει τη στελέχωση του νέου ΣΥΡΙΖΑ.

Από το μεσημέρι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει σειρά συναντήσεων με κομματικά στελέχη, αλλά και κομβικά πρόσωπα για τη στελέχωση της Κουμουνδούρου.

Με ποιους συναντήθηκε σήμερα ο Κασσελάκης

Ήδη, πριν από τη συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου είχε συνεργασία με τον Νίκο Παππά.

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς επίκεινται αλλαγές στη βασική «ομάδα κρούσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ομάδα Κασσελάκη στη Βουλή


Κατά πληροφορίες, αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, για τη θέση του γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε άλλη περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Για τη θέση του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προορίζεται ο Θάνος Μωραΐτης.

Διευθυντής στο γραφείο προέδρου ο Μανώλης Καπνισάκης

Θέση διευθυντή στο Γραφείο Προέδρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο εξ απορρήτων του νέου προέδρου, δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, ενώ εκπρόσωποςΤύπου του κόμματος φαίνεται να αναλαμβάνει η Δώρα Αυγέρη.

Ρόλο-κλειδί θα έχει και ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης, στενός συνομιλητής του νέου προέδρου, με τον οποίο διατηρεί στενή επαφή. Ο κ. Φαραντούρης θα είναι από τα πρόσωπα που θα συμβουλεύεται ο Στέφανος Κασσελάκης και για τα ενεργειακά θέματα, κατά την πρακτική που ακολούθησε και ο Αλέξης Τσίπρας, και σημαντικό στοιχείο στην αξιοποίησή του αποτελεί το γεγονός ότι σήκωσε σημαντικό μέρος της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου