Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Σακελλαρίδης για υποκλοπές: Η δημοκρατία θα νικήσει τη λήθη, τη συγκάλυψη και την προπαγάνδα

Μέρα ντροπής χαρακτηρίζει τη σημερινή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης για όσους επιδίδονται στην απροκάλυπτη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών. Η ανάρτησή του στο facebook.

Ερωτήματα για την εξέλιξη της έρευνας της δικαιοσύνης σχετικά με αυτό που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα από την μεταπολίτευση και μετά στην Ελλάδα θέτει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος θυμάται την ομιλία του πρωθυπουργού στην περσινή ΔΕΘ και τον ισχυρισμό του ότι “θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση”.

Σε παρέμβασή του μέσω ανάρτησης στα social media, ο κ. Σακελλαρίδης υπενθυμίζει την εξέλιξη της υπόθεσης από τις αρχές Αυγούστου του 2022 όταν ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, μέχρι τις παρακολουθήσεις των δημοσιογράφων και την στάση του Προέδρου και των μελών της ΑΔΑΕ και κάνει λόγο για “απροκάλυπτη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών” καθώς κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη της έρευνας της δικαιοσύνης.

“Πριν λίγες μέρες για αδιευκρίνιστο λόγο είδα ξανά κομμάτια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην περσινή ΔΕΘ. Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 και με λόγο γεμάτο αυτοπεποίθηση και στόμφο δήλωνε ότι θα χυθεί άπλετο φως στην “υπόθεση” (sic) των υποκλοπών και ότι η δικαιοσύνη θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση. Έναν μήνα πριν, αρχές Αυγούστου 2022, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ, καθώς και ότι αποπειράθηκαν να τον παρακολουθήσουν μέσω κακόβουλου λογισμικού. Για την υπόθεση αυτή παραιτήθηκε ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού και ο αρχηγός της ΕΥΠ” αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Σακελλαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου