Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Κασσελάκης από Άρειο Πάγο: Οι ανησυχίες μας για τις υποκλοπές εδράζονται και στις πρωτοβουλίες που έλαβε η κυβέρνηση

Λίγο μετά τις 9.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου, όπου είχε συνάντηση για μία ώρα με την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, με φόντο τις νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.


Αποχωρώντας από το κτήριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως κύριο θέμα της συζήτησης ήταν οι υποκλοπές.


«Συναντήθηκα με την Εισαγγελέα και την ευχαριστούμε για τον χρόνο της. Κύριο θέμα ήταν οι υποκλοπές, όπου εξέφρασα τις ανησυχίες μας για το θέμα. Η διαλεύκανση της υπόθεσης είναι η προτεραιότητά μας. Οι ανησυχίες μας εδράζονται όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση τελευταία», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης



Κατόπιν, ο Στέφανος Κασσελάκης, στις 12 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο του ΑΣΕΠ στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, σήμερα το απόγευμα στις 18:00, η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η ακρίβεια και η λειτουργία του κρατικού μηχανισμού, δυο κρίσιμα θέματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες και απαιτούν απαντήσεις, είναι οι άξονες στους οποίους θα εστιάσει τη τοποθέτηση του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα τεθεί το μείζον ζήτημα της ακρίβειας που εξανεμίζει το εισόδημα των πολιτών και γονατίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. «Το προσχέδιο του κυβερνητικού προϋπολογισμού, όχι μόνο δεν απαντά, αλλά επιτείνει περαιτέρω το πρόβλημα. Ως προϋπολογισμό ακρίβειας τον αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωναν με χαρακτηριστικό τρόπο.

Για την Τετάρτη το πρωί στις 10:00 έχει καθοριστεί η πρώτη τετ α τετ συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Θα ακολουθήσει η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ενδεχομένως στο τέλος της εβδομάδας και τις επόμενες ημέρες με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου