Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Δείπνο Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά – Στην παρέα για λίγο και ο Χάρης Δούκας

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά να δειπνούν σε εστιατόριο.


Στην παρέα προστέθηκε για λίγο και ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα σχέδιά του για την πρωτεύουσα.


Πρόσφατα, ο Νίκος Παππάς πήρε θέση για τον Στέφανο Κασσελάκη και το κυνηγητό που δέχεται από τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται από τα μέσα η προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη ενώ έκανε και αναφορά στον σχολιασμό του Γιώργου Λιάγκα. Παράλληλα τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Για το γεγονός ότι όλα τα Μέσα «κυνηγούν» τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε: «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος, εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου