Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Παρών σε Κοζάνη και Λάρισα για τα πρώτα περιφερειακά συνέδρια

Παρών στα Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που θα ξεκινήσουν από τη Δυτική Μακεδονία και την Κοζάνη, θα δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης.


Στην Κοζάνη στις 4 Φεβρουαρίου θα βρεθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζουν την ιδιαίτερη σημασία της έναρξης των συνεδρίων από τη Δυτική Μακεδονία.



Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εντός του Φεβρουαρίου θα εκλέξει τους αντιπροσώπους για το συνέδριο, καθώς και τις νέες Νομαρχιακές Επιτροπές.

Η απόφαση για τη Δυτική Μακεδονία είχε παρθεί στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθεί στις 10 Φεβρουαρίου η Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας για το 2ο περιφερειακό συνέδριο, τις εργασίες του οποίου θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στεφανος Κασσελάκης.



Κύριος στόχος των συνεδρίων, όπως επισημαίνουν πηγές της Κουμουνδούρου, αποτελεί η απάντηση στο πρόβλημα της αποεπένδυσης σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες κατά τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Η ανάδειξη των αιτίων και των παραγόντων που έβαλαν χειρόφρενο στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα, που κράτησαν χαμηλή την παραγωγικότητα και ευθύνονται για τη γήρανση και την εικόνα των παραμελημένων σχολείων, των νοσοκομείων, των δημοσίων υποδομών, για τις ανισότητες, την ερήμωση των χωριών και την συμφόρηση στις πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου