Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Τεμπονέρας προς τους επικριτές του: Καμία αμφισβήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μας, προχωράμε όλοι μαζί

Εν όψει της αυριανής εκδήλωσης που διοργανώνει η Εφημερίδα των Συντακτών στο Θέατρο Άλφα, με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου πρόσωπα από το περιβάλλον του στελέχους της ΠΓ απαντούν σε όσους συνεχίζουν να τον κατηγορούν για υπονόμευση της ηγεσίας και συγκεκριμένα του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από τον Διονύση Τεμπονέρα, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού» αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις».

Και συνεχίζουν: «Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνθέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου».


«Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς» καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου