Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Flyover: Μετατίθεται η εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης του έργου στο ΣτΕ

Στις 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΣτΕ για την αίτηση ακύρωσης του Flyover, την οποία κατέθεσαν φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Για τις 22 Μαΐου μετατίθεται η συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αίτηση ακύρωσης του Flyover, την οποία έχει καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων του Οικισμού Κωνσταντινουπολιτών, η Επιτροπή Προστασίας Σέιχ Σου και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, το ελληνικό δημόσιο διά του υπουργείου Περιβάλλοντος κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία στον φάκελο, αλλά ο εισηγητής έκρινε πως χρειάζεται επιπλέον στοιχεία και περισσότερο χρόνο προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα του θέματος. Έτσι, η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου συζήτηση παίρνει μετάθεση 35 ημερών και θα γίνει την Τετάρτητου 22 Μαΐου.

Κανονικά, ωστόσο, εκδικάζεται η αίτηση αναστολής των Συλλόγων την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου, η οποία φαίνεται πως θα είναι η πιο κρίσιμη μέχρι σήμερα δικαστική απόφαση για την τύχη του έργου.





Υπενθυμίζεται ότι με προσωρινή του διαταγή του ΣτΕ αποφάσισε πριν από λίγες μέρες την αναστολή των εργασιών για την κατασκευή του Flyover.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου