Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Όλγα Γεροβασίλη: Αν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά

Η Όλγα Γεροβασίλη εκτίμησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ωστόσο δεν θα επανεκλεγεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.



Για τις υποψηφιότητες, το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τις δικές της αποφάσεις μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη.


«Εκτιμώ ότι δεν θα εκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, για το ενδεχόμενο του τι θα κάνει αν κερδίσει, είπε πως «εκτιμώ ότι δεν θα κερδίσει και ότι αν υποθέσουμε ότι εκλέγεται τότε ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι φανταζόμαστε έχει τελειώσει οριστικά» είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Καλεσμένη του Open, δήλωσε πως «δεν ξέρω γιατί καθυστερεί η υποψηφιότητα Κασσελάκη. Προϋπόθεση είναι η συγκέντρωση 30 υπογραφών και η ανάρτηση του κατατεθειμένου Πόθεν Έσχες. Το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος δεν το ξέρω. Πιστεύω ότι απλά καθυστερεί».

Ερωτώμενη σχετικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη, η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως «έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, αυτό είναι πολιτικό». Επισήμανε ότι «Δεν έχω διστάσει ποτέ να πω την άποψή μου. Και την εκτίμησή μου για την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη την έχω εκφράσει. Προφανώς η άποψή μου είχε αποτελέσει άποψη της πλειοψηφίας» είπε μεταξύ άλλων ενώ για την απόφαση αποπομπής Κασσελάκη από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε «από πότε οι πλειοψηφικές αποφάσεις είναι πραξικόπημα;»



«Κάποιος δεν δικαιούται να μιλά για πραξικόπημα, κουκούλες κλπ. Σε όλον αυτόν τον χρόνο ο Στέφανος Κασσελάκης και μία ομάδα γύρω του πολιτεύθηκαν και ανακαλύπτουν φανταστικούς εχθρούς, μέσω θυματοποίησης. Είναι μύθοι που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα» είπε σχετικά με τις φήμες για σχέδιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν έχει τις δύο προϋποθέσεις- που τις έχει- θα αναμετρηθεί (για την ηγεσία οτυ ΣΥΡΙΖΑ)» είπε ενώ μεταξύ άλλων απάντησε θετικά στο ερώτημα αν μία επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος θα ήταν «καταστροφική». Προφανώς απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη ενώ απέδωσε τη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως- αλλά όχι αποκλειστικά- στον Κασσελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου